Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στα «Καλημερούδια»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλά για τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στα «Καλημερούδια»

Θα αντικαταστήσουν ήδη υπάρχοντα ή θα αποτελέσουν προσθήκη στην πεντάδα;

Λίγο καιρό μετά την έναρξη του πρωινού του Mega, «Καλημερούδια», που την παρουσίασή του ανέλαβε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, παίρνοντας το ρίσκο να φέρει σε πέρας το μεγάλο στοίχημα της πρωινής ζώνης, άρχισαν οι πρώτες φήμες για αποχωρήσεις από την εκπομπή, και πιο συγκεκριμένα, τα σενάρια αυτά έκαναν λόγο για απομάκρυνση της Μαριέλλας Σαββίδου.

98iuj 38923


Τώρα, ύστερα από το πέρασμα σχεδόν δύο μηνών στο τιμόνι της εκπομπής, η διάσημη παρουσιάστρια μιλά στο περιοδικό People, αποκαλύπτοντας πως όντως, η σύσταση της εκπομπής θα δεχθεί αλλαγές και νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θα αντικαταστήσουν, όμως, κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της;

olikj d4056


Η ίδια δίνει την απάντησή της λέγοντας: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συζητήσει για αλλαγές προσώπων, αλλά για αλλαγές στη θεματολογία. Μπορεί, όμως, να δείτε κάποια νέα πρόσωπα σε ενότητες που δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει να παίζονται στην εκπομπή. Πρόσωπα που θα εμφανίζονται στο πλατό μία δύο φορές την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, η βασική μας πεντάδα θα παραμείνει η ίδια».

mk 53858


Πάντως, στη χθεσινή εκπομπή, στη θέση του Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος απουσίαζε, είδαμε τον Δημήτρη Μηλιόγλου, που μέχρι πρόσφατα, άνηκε στο δυναμικό της εκπομπής «NaMaSte». Ύστερα από την απομάκρυνσή του από εκεί, θα βρει μόνιμη τηλεοπτική στέγη στο πρωινό του Mega και η χθεσινή συμμετοχή να ήταν ένας προπομπός, άραγε; Το μέλλον θα δείξει!

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη:

Η Beyoncé έζησε την πιο άβολη στιγμή ever με μια απλή γνωριμία και την... ατάκα που άκουσε!

Wow! Η Kendall Jenner καταφέρνει να είναι super sexy ακόμα και μέσα στην πιο αστεία στολή!