Τη Jada Pinkett Smith την έχετε δει με μαγιό; Για ρίξτε μία ματιά

Γωγώ Φούντα
Τη Jada Pinkett Smith την έχετε δει με μαγιό; Για ρίξτε μία ματιά

Σίγουρα η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που μία γυναίκα, η οποία έχει περάσει κατά πολύ τα 20 και η οποία έχει γίνει μητέρα και μάλιστα πάνω από μία φορά, διαθέτει ένα αξιοπρεπές κορμί το οποίο συντηρεί με διατροφή και άσκηση, είναι σίγουρα άξια θαυμασμού και αναμφισβήτητα παράδειγμα προς μίμηση. Είναι όμως και κάποιες κυρίες, οι οποίες δε διαθέτουν τέλειο κορμί για... μαμάδες, αλλά διαθέτουν κορμί που θα έκανε κάθε 20χρονη να σκάσει από τη ζήλεια της.

Στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγεται και η Jada Pinkett Smith η οποία εμφανίστηκε σε παραλία της Hawaii μαζί με τον superstar σύζυγό της Will και τα δύο τους παιδιά Jaden και Willow. Εκτός βέβαια από το γεγονός, ότι η διάσημη οικογένεια τράβηξε έτσι κι αλλιώς την προσοχή των υπόλοιπων λουομένων, το highlight της εξόρμησης ήταν άλλο.

2F00AC9000000578 3343700 image m 18 1449102736590 7335e

Ναι καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στην απίστευτη και συγκλονιστική εμφάνιση της Jada η οποία στα 44 της έχει ένα κορμί που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα. Γυμνασμένη, με καμπύλες και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας μαγνήτισε τα βλέμματα με το ολόσωμο μαγιό της και φυσικά το αψεγάδιαστο κορμί της.

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της έγινε 6 μηνών και η φωτογραφία της θα σας κάνει να λιώσετε!

Εμείς δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, παρά μόνο τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Οι νέες φωτογραφίες της Anne Hathaway με φουσκωμένη κοιλίτσα!