Τι συμβαίνει με την Aniston & την μητέρα της; Η είδηση που θα απογοητεύσει πολλούς

Γωγώ Φούντα
Τι συμβαίνει με την Aniston & την μητέρα της; Η είδηση που θα απογοητεύσει πολλούς

Η αγαπημένη Jennifer έχει και μία πολύ... σκληρή πλευρά

Είναι γνωστό ότι η Jennifer Aniston εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν μιλάει στην μητέρα της, Nancy Dow, έπειτα από μία συνέντευξή της στην οποία είχε πει πολύ άσχημα πράγματα για τη διάσημη κόρη της. Παρόλα αυτά, η Aniston, τη στηρίζει οικονομικά καλύπτοντας πλήρως τα έξοδά της, αρνούμενη όμως να έρθει σε οποιαδήποτε επαφή μαζί της.

Και τώρα, η είδηση ότι η μητέρα της star πεθαίνει, κάνει το γύρο του κόσμου, με τους θαυμαστές της να ελπίζουν ότι ίσως λυγίσει και τελικά δεχτεί να τη δει. Άνθρωποι από το περιβάλλον της Dow λένε: «Είναι σε κακή κατάσταση και το μόνο που θέλει είναι να δει το παιδί της. Δεν περπατάει πλέον και μπορεί να πει ελάχιστες κουβέντες αλλά αυτό που τη στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι θα πεθάνει χωρίς να έχει συμφιλιωθεί με την κόρη της».

jennifer aniston mom dying 1 1ecc7

Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο, ενώ ακόμα και παλαιότερα, ο Brad Pitt είχε κάνει προσπάθειες να τα βρει η τότε σύζυγός του με την μητέρα της, προσπάθειες που ωστόσο δεν είχαν αποδώσει. Για την ώρα η Aniston είναι ανένδοτη και θεωρεί ότι έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. Κάτι που μόνο εκείνη και η μητέρα της μπορούν να κρίνουν.