Πάρτε χαρτομάντηλα: Τα λόγια του Harry για την Diana θα σας «σπαράξουν την καρδιά»

Γωγώ Φούντα
Πάρτε χαρτομάντηλα: Τα λόγια του Harry για την Diana θα σας «σπαράξουν την καρδιά»

Εμείς πάντως ακόμα να συνέλθουμε

Μπορεί o William να ήταν πάντα το καλό και ήσυχο παιδί του παλατιού, αλλά το πιο αξιαγάπητο βασιλικό πλάσμα, το οποίο βρίσκεται στις καρδιές σχεδόν όλων των γυναικών, γιατί παρά το... γαλάζιο του αίμα, είναι cool, άνετος και δε φοβάται να εκτεθεί, γιατί και όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι τελοσπάντων, είναι ο Πρίγκιπας Harry.

Kαι παρόλο που θα περίμενε κανείς, ότι έπειτα από τα διάφορα σκάνδαλα η δημοτικότητά του θα έπεφτε κατά πολύ, συνεχίζει να παραμένει δημοφιλής, καθώς πάντα έπειτα από μία μεγάλη γκάφα που εκθέτει τη συντηρητική γιαγιά του Ελισάβετ, κάνει κάτι σαν το παρακάτω, και «λιώνει τις καρδιές» όλων.

cf24d6e7405e7feb26fadc3056a68703 39c3b

Που λέτε, ο αγαπημένος μας Harry, επισκέφθηκε νοσοκομείο του Λονδίνου τη Δευτέρα όπου μεταξύ άλλων συνάντησε και μία οροθετική ασθενή, με την οποία συζήτησε για αρκετή ώρα. Η κοπέλα, είχε γνωρίσει τη Diana πριν 24 ολόκληρα χρόνια στο ίδιο νοσοκομείο, μιας και γεννήθηκε φορέας του HIV κάτι που την ανάγκαζε να νοσηλεύεται από μικρό παιδάκι.

«Η αγκαλιά της μαμάς σου ήταν πολύ ζεστή και θυμάμαι που κούρνιαζα μέσα της», είπε η κοπέλα στον Πρίγκιπα. «Τη θυμάμαι κι εγώ», απάντησε συγκινημένος και κάπου εδώ δε γράφουμε άλλο γιατί είμαστε ιδιαιτέρως ευαίσθητες...