Όχι και τόσο αθώα τελικά: Η Dakota Johnson «έκλεψε» το σύντροφο διάσημου supermodel

Γωγώ Φούντα
Όχι και τόσο αθώα τελικά: Η Dakota Johnson «έκλεψε» το σύντροφο διάσημου supermodel

To νέο διάσημο σκάνδαλο είναι πιο ζουμερό απ' ότι αρχικά έδειχνε

Θυμάστε που όταν είχε ανακοινωθεί ότι η Dakota Jonhson θα είναι η πρωταγωνίστρια του 50 Shades Of Grey αρκετοί είχαν αντιδράσει καθώς τη θεώρησαν αρκετά γλυκανάλατη και ήσυχη ακόμα και για τον ρόλο αυτό; Ε κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει, καθώς αν κρίνουμε από τα τελευταία της κατορθώματα, δεν είναι και τόσο αθώα τελικά.

H 26χρονη star λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Star Magazine, πέρασε όλο το βράδυ σε μπαρ του Manhattan φλερτάροντας με το σύντροφο της Heidi Klum, Vito Schnabel! H έξοδός τους μόνο φιλική δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς τα χάδια και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν! Μάλιστα, το παράνομο (;) ζευγάρι έφυγε μαζί και κατευθύνθηκε προς την έπαυλη του πολυεκατομμυριούχου Vito.

heidi klum boyfriend cheating rumors caught dakota johnson 1 002 1 f3434

Eκτός του ότι ακόμα δε γνωρίζουμε την αντίδραση της Heidi, και αν σκοπεύει να αφήσει έστω και μία τρίχα στο κεφάλι της κατά πολύ νεότερης Dakota, έχουμε να πούμε ότι η νεαρή ηθοποιός είναι... σιγανό ποταμάκι, καθώς μέχρι πρόσφατα κυκλοφορούσε με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, με τον οποίο δήλωνε και τρελά ερωτευμένη!

Ωστόσο, το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, και η γλυκιά Johnson θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της απόλυτης αντροχωρίστρας. Η Angelina άραγε πώς θα το πάρει αυτό;