Συγνώμη; Η μεγάλη αλλαγή στο Game of Thrones που θα διχάσει τους φανς

Γωγώ Φούντα
Συγνώμη; Η μεγάλη αλλαγή στο Game of Thrones που θα διχάσει τους φανς

Περίεργα μας τα λένε οι παραγωγοί

Όλοι εμείς οι ορκισμένοι φανς του Game of Thrones, αγαπάμε τη σειρά για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι φυσικά είναι και αυτοί που συνθέτουν το χαρακτήρα της τεράστιας αυτής επιτυχίας. Δυστυχώς όμως, και παρά το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι δεν μας αφήνουν ποτέ απογοητευμένους, πληροφορηθήκαμε μία είδηση-θα το πούμε ενδεχόμενο για να το ξορκίσουμε κιόλας-που ελπίζουμε πραγματικά να μην ισχύει.

Που λέτε, έπειτα από την σκηνή του βιασμού της Sansa Stark από τον σύζυγό της Ramsay Bolton δημιουργήθηκαν ποικίλες αντιδράσεις με αμέτρητους θαυμαστές της σειράς να αντιδρούν και να στέλνουν μέχρι και mail παραπόνων προκειμένου να εκφράσσουν την ενόχλησή τους. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, ο σκηνοθέτης του συγκεκριμένου επεισοδίου Jeremy Podeswa να βγει και να δηλώσει:

28E15B2D00000578 3369109 image a 47 1450716116680 27c4b

«Η αλήθεια είναι ότι οι παραγωγοί της σειράς επηρεάστηκαν αρκετά από τις αντιδράσεις του κόσμου και σκοπεύουν να τις λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη. Aν και ο συγγραφέας των βιβλίων George R.R. Martin έχει δηλώσει ότι η έμπνευσή του ήταν η Ευρωπαική ιστορία όπου καλώς ή κακώς όλα αυτά συνέβαιναν». Από την άλλη, η Sophie Turner, που ενσαρκώνει τη Sansa δήλωσε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την επίμαχη σκηνή, και ότι αντιθέτως της άρεσε και πολύ!

Πάντως έχουμε να πούμε, ότι η συγκεκριμένη δεν είναι η πρώτη σκηνή βιασμού, καθώς έχουν υπάρξει, αυτή της Daenerys από τον Khal και της Cercei από τον Jamie, οι οποίοι δεν ενόχλησαν τόσο. Οπότε στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι υπάρχει και η επιλογή να ΜΗΝ δει κάποιος τη σειρά, γιατί δυστυχώς όταν κάτι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά δεν μας αρέσει, τείνουμε απλά να το θάβουμε κάπου βαθιά και να το ξεχνάμε. Επίσης δεν πιστεύουμε να υπάρχει γονέας που να αφήνει το παιδί του να δει Game of Thrones.

Έξαλλοι γίναμε...