H Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τη δύσκολη μάχη που δίνει εδώ και δύο χρόνια!

H Άση Μπήλιου αποκαλύπτει τη δύσκολη μάχη που δίνει εδώ και δύο χρόνια!

Για πρώτη φορά, αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει

Mπορεί τα περιττά κιλά της να μην της έχουν σταθεί εμπόδιο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, όπως η ίδια αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, όμως, η Άση Μπήλιου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, λόγω αυτών, που την οδήγησαν στο να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, για την απώλειά τους.

x53803f0eb7c71f50bf26d2925556bc69 XL.jpg.pagespeed.ic.s qB8CM7iE 72862

Εδώ και δύο χρόνια, η διάσημη αστρολόγος και παρουσιάστρια, δίνει τον δικό της αγώνα, ενώ όπως η ίδια σχολιάζει, έχει ακόμα δρόμο μπροστά της, για να φτάσει στο στόχο της.

Stars System Asi Biliou 308x231 3e6ed

Αναλυτικά, ανέφερε για τη ζωή της εδώ και δύο χρόνια: «Είναι μια πικρή ιστορία. Πέρασα πολλά και δυστυχώς μέχρι πριν δύο χρόνια δεν μπορούσα να βρω τη σωστή θεραπεία. Ακόμα το παλεύω κι έχω αγώνα μπροστά μου. Είναι σαν να ανεβαίνεις ένα βουνό για να χάσεις ένα βουνό. Χαίρομαι γιατί είμαι στα μέσα αυτής της προσπάθειας, αν και έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που θα είμαι απόλυτα υγιής. Ψάχνω για πολλά χρόνια την κατάλληλη θεραπεία κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αισθητικό κομμάτι, που τελικά αντιμετωπίζεται παράλληλα. Αρχικά, αυτό που με απασχολούσε ήταν η υγεία μου, καθώς είχα φτάσει σε οριακό σημείο. Ευτυχώς, βρήκα τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθειά μου».

Πηγή: People