Η Jennifer Lawrence μόλις έγινε η πιο αντιπαθής star παγκοσμίως: Δείτε γιατί (video)

Γωγώ Φούντα
Η Jennifer Lawrence μόλις έγινε η πιο αντιπαθής star παγκοσμίως: Δείτε γιατί (video)

Μόλις έκανε όσους δεν τη συμπαθούν... πολύ ευτυχισμένους

Οι Χρυσές Σφαίρες αποτελούν πια παρελθόν, κι εμείς, ως άνθρωποι φιλότεχνοι με το ζιζάνιο της περιέργειας μέσα μας, θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε για καιρό ακόμη τα ευτράπελα της λαμπερής βραδιάς. Και αν ο Leonardo Di Caprio είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή-με την καλή έννοια-υπάρχουν και κάποια ή μάλλον κάποιες, που έχασαν αρκετούς θαυμαστές αυτό το... όχι και τόσο κρύο βράδυ του Γενάρη.

Μαντέψτε: Η Jennifer Lawrence, κέρδισε φυσικά βραβείο-όπως πάντα άλλωστε κάτι που μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι είναι κάπως... ευνοημένη-ελπίζουμε να μην πέσετε να μας φάτε, και φυσικά επειδή εκτός από υπερταλεντάρα είναι και σούπερ ακομπλεξάριστη, έκανε κλασικά τις πλάκες της.

3001B77500000578 3389353 image m 284 1452474246903 722a1

Μόνο που αυτή τη φορά, στόχος δεν ήταν ο Bradley Cooper, o οποίος έχει δείξει ότι μπορεί πλέον να χειριστεί τις αέναες κοτσάνες της φίλης του, αλλά ένας δόλιος δημοσιογράφος που τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια τη Lawrence χωρίς να ντραπεί. Που λέτε, το κορίτσι έδωσε συνέντευξη αμέσως μετά την τελετή, όπου ένας δημοσιογράφος του οποίου η μητρική γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά-πιθανόν να ήταν Ισπανός όπως υποστήριξαν κάποιοι-, τόλμησε να διαβάσει την ερώτησή του από το κινητό του, ώστε να μην κάνει κάποιο λάθος.

Αποτέλεσμα; Η απίστευτα αστεία Jennifer έκανε το πιο άκομψο και προσβλητικό χιούμορ ever, κάνοντας πολλούς από τους θαυμαστές της έξαλλους. Με τον τρόπο αυτό μόλις επιβεβαίωσε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι απλώς μία υπερεκτιμημένη αγενής νεαρά, άποψη με την οποία ίσως πλέον και να συμφωνήσουμε κάπως.

Δείτε το video παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.