H μυστική θεραπεία αντιγήρανσης του Brad Pitt μόλις αποκαλύφθηκε

Γωγώ Φούντα
H μυστική θεραπεία αντιγήρανσης του Brad Pitt μόλις αποκαλύφθηκε

Πώς κατάφερε να φαίνεται τόσο νέος;

Το κεντρικό πρόσωπο των Golden Globes, δεν ήταν ο Leonardo Di Caprio, ούτε καν κάποια από τις νέες πρωταγωνίστριες που απειλούν να κλέψουν τη δόξα της Jennifer Lawrence, αλλά ο ένας και μοναδικός Brad Pitt, ο οποίος κατάφερε να κάνει τους πάντες να συζητούν για εκείνον.

Και φυσικά η συζήτηση δεν είχε να κάνει με κάποια ταινία του, ούτε γιατί δε συνοδευόταν από την Angelina αλλά με το νέο του, βελτιωμένο και super... νεανικό του πρόσωπο!

brad and angie c3053

Όχι όχι, ο Βrad δεν έκανε κάποια πλαστική επέμβαση, ούτε botox, ούτε και πούλησε την ψυχή του στο διάολο, αλλά πολύ απλά, και όπως αποκάλυψαν άτομα από το περιβάλλον του, για όλα φταίει η διατροφή του! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο star, εκτός από ειδικές θεραπείες που κάνει στο πρόσωπο, ακολουθεί μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, η οποία είναι πλούσια σε Ω-3 λιπαρά.

Μάλιστα, τον παρακολουθούν και ειδικοί διατροφολόγοι, ώστε να καταγράφουν την πρόοδό του. Βέβαια εμάς μας φαίνεται ότι έχει κάνει και κάτι περισσότερο από διατροφή, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε; Παρεμένει υπέροχος!