Η στενάχωρη εικόνα της Pippa και το βέτο της Kate Middleton στη ζωή της

Ερμιόνη Σαρρή
Η στενάχωρη εικόνα της Pippa και το βέτο της Kate Middleton στη ζωή της

Η Kate Middleton και η βασίλισσα Ελισάβετ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Το κορμί της Pippa Middleton το έχουμε αναλύσει αρκετές φορές. Αρχικά, όλοι είχαμε κάνει ένα focus στους σέξι γλουτούς της και έπειτα με τον καιρό μιλήσαμε για όλα τα υπόλοιπα σημεία του κορμιού της. Άρα, όλοι καταλαβαίνουμε πως οι επισκέψεις της στο γυμναστήριο είναι πολύ τακτικές. Τόσο τακτικές, που ούτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν πήρε απουσία.

Οι παπαράτσι την πέτυχαν έξω από το γυμναστήριο της στην περιοχή Chelsea του Λονδίνου και δεν έδειχνε και τόσο... ευδιάθετη. Ήταν σοβαρή ανέκφραστη και σύμφωνα με το celebrity laundry για την εικόνα αυτή ευθύνεται η Kate Middleton. Η αδερφή της είναι πολύ αυστηρή με τους συντρόφους της Pippa, καθώς θέλει να έχει στο πλευρό της κάποιο αντάξιο της βασιλικής οικογένειας. Δεν είναι τυχαίες πλέον και στην άποψη αυτή η Kate έχει σύμμαχό της και τη βασίλισσα Ελισάβετ. Η Pippa, κατά την Kate Middleton, πρέπει να βρει κάποιον «αριστοκράτη» και να μην υπάρχουν φόβοι περί σκανδάλων.

FFN Pippa M ffuk 021516 51970779 a2578

Εμείς δεν πιστεύουμε πως η Kate σκέφτεται έτσι για την αδερφή της και ελπίζουμε η εικόνα αυτή να είναι απλά τυχαία.Μα γίνεται να είναι τόσο αυστηρή μαζί της; Δε νομίζουμε.