Παντελής Παντελίδης: Αφιέρωμα στη ζωή και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Παντελής Παντελίδης: Αφιέρωμα στη ζωή και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Ένα μεγάλο αντίο στον Παντελή Παντελίδη

Μερικές φορές η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και σήμερα μας το απέδειξε για ακόμη μία φορά, με την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Ένας άνθρωπος νέος, στην καλύτερη περίοδο της ζωής του, έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα. Αύριο Παρασκευή επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για αυτόν.

pantelis pantelidis pista a8a1c

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου το 1983 και τα τελευταία χρόνια το όνομά του έγινε συνώνυμο της επιτυχίας. Πριν από περίπου 4 χρόνια, όλοι μιλούσαμε για αυτόν το νεαρό άντρα που τραγουδούσε με την κιθάρα του και «ανέβαζε» τραγούδια στο youtube. Το ταλέντο του δεν άργησε να αναγνωριστεί και ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκε να τραγουδά δίπλα στα πιο γνωστά ονόματα και στις πιο μεγάλες αθηναϊκές πίστες. Τα μαγαζιά γέμιζαν και ο κόσμος τον αγαπούσε για την απλότητα που έδειχνε. Ένας άνθρωπος που όλοι του οι συνεργάτες είχαν να πουν και μία καλή κουβέντα για αυτόν.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», ο οποίος κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

{youtube}OobWU1b1xs0{/youtube}

Μεγάλη επιτυχία του έγιναν και τα τραγούδια: «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία μέχρι και σήμερα παίζουν καθημερινά στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομά της «Αθηνά». Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο.

{youtube}zEj4P9oZDhc{/youtube}

{youtube}3lcm23Jc31o{/youtube}

Τις τελευταίες ώρες όλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και «παγωμένοι» με την είδηση του θανάτου του. Ο κόσμος της ελληνικής μουσικής σκηνής έχει βυθιστεί στο πένθος.