Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη και μας συγκινεί

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη και μας συγκινεί

Έχασε το φίλο του και του έστειλε το δικό του μήνυμα, πριν από μερικά λεπτά

Τις τελευταίες ημέρες όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη. Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και θαυμαστές γέμισαν τους δρόμους της Νέας Ιωνίας με σκοπό να του χαρίσουν το τελευταίο τους χειροκρότημα. Μπήκε ξαφνικά μέσα σε μία ημέρα στις ζωές μας και έφυγε ακόμη πιο απρόσμενα το πρωινό της περασμένης Πέμπτης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν φιλαράκι του. Θα εμφανίζονταν μαζί το επόμενο καλοκαίρι και οι σχέσεις τους ήταν άριστες. Τον είδαμε να είναι συντετριμμένος στην κηδεία του Παντελή και πριν από μερικά λεπτά του είπε και το τελευταίο αντίο, μέσω του διαδικτύου.Δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το φιλαράκι του, όπως όλοι οι δικοί του άνθρωποι άλλωστε.

Ο τραγουδιστής έγραψε στις προσωπικές του σελίδες στα social media:«Τελικά φίλε μου ήρθες για να δώσεις διδάγματα.. που ο καθένας μας θα τα εκλάβει με το τρόπο του.."τραγούδα να σε ακούω" μου είχες πεί ,γιατί αυτό ήθελες απο όλο το κόσμο..να μας ακούς να τραγουδάμε και μας κατάφερες όλους..τα τραγουδια σου,η εμπνευσή σου και η περηφάνεια σου θα μείνουν στη μνήμη όλων μας..θα σε τραγουδάμε και θα σε ακούω να μας λες "και παμεεε"..καλό παράδεισο φίλε μου..»

argyros pantelidis 45727

Διαβάστε επίσης:

Tι έγραψε ο αδερφός του Παντελίδη, λίγο μετά την κηδεία

Έτσι αποχαιρέτισε ο Αντώνης Ρέμος τον φίλο του Παντελή Παντελίδη