Khloe Kardashian: Έτοιμη να γίνει μητέρα;

Khloe Kardashian: Έτοιμη να γίνει μητέρα;

Οι νέες φήμες για τη reality star

Μπορεί η προσωπική της ζωή να μην είναι στην καλύτερη περίοδό της και η σχέση της με τον Lamar Odom να μην είναι αυτή τη στιγμή ξεκάθαρη, ωστόσο φαίνεται πως η Khloe Kardashian έχει πάρει την απόφαση να γίνει -σε κάθε περίπτωση- σύντομα μητέρα.


Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζουν πηγές του radaronline, αναφέροντας πως η 31χρονη αδερφή της Kim Kardashian έχει αποφασίσει να κάνει ένα παιδί, με ή χωρίς σύντροφο, και έχει ήδη αρχίσει να «προετοιμάζει το σώμα της για μία εγκυμοσύνη».

khloe kardashian red dress zoom 567ae1b4 f2c8 4327 b5c4 1cdc898f4043 5f817


Η Khloe Kardashian είχε εξομολογηθεί παλιότερα πως αντιμετώπιζε προβλήματα υπογονιμότητας και πηγή από το περιβάλλον της αναφέρει τώρα στην ιστοσελίδα: «Έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και τώρα νιώθει ότι ξέρει τι θέλει και πώς θα το κάνει. Θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να μείνει έγκυος, αποκτώντας επιτέλους ένα παιδί. Και θέλει να το κάνει αυτή τη χρονιά. Δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι θα έφτανε στην ηλικία των 30 χωρίς να έχει γίνει μητέρα. Αυτό είναι που αυτή τη στιγμή θέλει περισσότερο στη ζωή της».

Khloe Kardashian North West Kim Kardashian West Kendall Jenner and Kourtney Kardashian 3cc84


Η 31χρονη Khloe είναι η μικρότερη από τις τρεις αδερφές Kardashian. Η 35χρονη Kim είναι μητέρα δύο παιδιών, της 2 ετών North και του 3 μηνών Saint, ενώ η 36χρονη Kourtney έχει τρία παιδιά, τον 6χρονο Mason, την 3χρονη Penelope και τον Reign, που είναι 15 μηνών.

Δες ακόμα: Ο step by step οδηγός της Kim Kardashian για το strobing, την τεχνική που ήρθε για να αντικαταστήσει το contouring