Μα πού είχε χαθεί; Η Mila Kunis σε μία εμφάνιση που πρέπει να δεις

Γωγώ Φούντα
Μα πού είχε χαθεί; Η Mila Kunis σε μία εμφάνιση που πρέπει να δεις

Μία εμφάνιση σίγουρα... συλλεκτική

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας διάσημα ζευγάρια, μιας και εκτός από πολύ ταιριαστοί και ερωτευμένοι, είναι γενικά cool και άνετοι, αδιαφορώντας τόσο για τους paparazzi που τους καταδιώκουν σε κάθε τους βήμα, όπως επίσης και για την εμφάνισή τους, μιας και κυκλοφορούν μονίμως ατημέλητοι-καταφέρνοντας ωστόσο να παραμένουν σέξι και όμορφοι.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Mila Kunis και Ashton Kutcher, οι οποίοι μπορεί να κάνουν σπάνια εμφανίσεις, αλλά όποτε το παίρνουν απόφαση τραβούν σίγουρα την προσοχή. Αυτή τη φορά ωστόσο, τους είδαμε και αρκετά διαφορετικούς, μιας και άφησαν στην άκρη τα casual ρούχα τους και εμφανίστηκαν με πιο επίσημο ένδυμα, κατευθυνόμενοι στο studio της εκπομπής του Jimmy Kimmel.

32A06DAC00000578 3513393 image a 131 1459230601174 8fdd3

Έχουμε όμως να δηλώσουμε, αφού ξεπεράσουμε το σοκ της απίστευτης εμφάνισης του Ashton, ότι χαρήκαμε πάρα πολύ που επιτέλους είδαμε την Mila με ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία έχουμε την εντύπωση ότι σιχαίνεται και αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Επίσης, έχουμε να παρατηρήσουμε, ότι έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μη σας πούμε και ακόμα περισσότερα.

Υπέροχη.