Είναι αυτή η απόλυτη εκδίκηση; Μία διάσημη φιλία που θα «εκνευρίσει» πολλούς

Γωγώ Φούντα
Είναι αυτή η απόλυτη εκδίκηση; Μία διάσημη φιλία που θα «εκνευρίσει» πολλούς

Και συγκεκριμένα δύο πολύ διάσημες κυρίες

Kαι πάνω που λέγαμε ότι οι Kardashians θα ηρεμήσουν κάπως και η Kourtney θα γιορτάσει τα γενέθλιά της με την ησυχία της στην Ισλανδία-καλέ πώς τους ήρθε;-τα κατορθώματα του πρώην-νυν-πρώην και ξανά νυν συντρόφου της και πατέρα των τριών παιδιών της, μάλλον θα της χαλάσουν τους εορτασμούς και θα κάνουν τη γενέθλια τούρτα να πέσει σαν τούβλο στο ταλαιπωρημένο της στομάχι.

Που λέτε, όσο η διάσημη οικογένεια είναι στην μακρινή και παγωμένη αυτή χώρα, ο Scott Disick παρτάρει στο Coachella-αλίμονο-με διάφορες θηλυκές συντροφιές! Ε λοιπόν, μία από αυτές, είναι και η... Amber Rose, η οποία ως γνωστόν έχει υπάρξει σύντροφος του Kanye West-την παράτησε εκείνος για τα μάτια της Kim-και φυσικά μισεί τις Kardashians με όλη της την ψυχή.

scott disick amber rose coachella kardashian revenge 03 2a01e

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι δύο... «φίλοι» ήταν αχώριστοι ενώ έδειχναν να περνάνε πολύ καλά μαζί. Οι ίδιες πηγές πάντως, αναφέρουν, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όντως να μην τρέχει κάτι μεταξύ τους, και απλώς η Amber να προσπαθεί για ακόμη μία φορά όχι μόνο να εκνευρίσει τις... θανάσιμες εχθρούς της, αλλά και να διατηρηθεί-κατά κάποιο τρόπο-στην επικαιρότητα.

Τι να της πεις;