Tο τερμάτισε: Η διάσημη μητέρα στην πιο προκλητική της εμφάνιση ever

Γωγώ Φούντα
Tο τερμάτισε: Η διάσημη μητέρα στην πιο προκλητική της εμφάνιση ever

Την επόμενη φορά περιμένουμε απλά να μην έχει βάλει ρούχα

Δε φημίζεται ούτε για τις σεμνές της εμφανίσεις, ούτε και για τη διακριτικότητά της. Βασικά φημίζεται για τα ακριβώς αντίθετα, μιας και σπανίως τη βλέπουμε με όλα τα επίμαχα σημεία της καλυμμένα, ενώ δε χάνει ευκαιρία να εκθέτει όχι μόνο την προσωπική της ζωή και τις καθημερινές της συνήθειες, αλλά εσχάτως και το νεογέννητο παιδί της.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Chrissy Teigen, η οποία αφού έχει ήδη ανεβάσει καμιά 20αριά φωτογραφίες της μικρούλας, Luna, αποφάσισε να βγει με το σύζυγό της John Legend μια βόλτα στη Νέα Υόρκη.

345A966A00000578 0 image m 17 1463612888634 bc38b

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, το διάσημο ζευγάρι έβαλε τα... καλά του, με την Chrissy, να είναι πιο προκλητική από ποτέ, μιας και είπε να φορέσει ένα μπλουζάκι, χωρίς φυσικά σουτιέν, το οποίο μετά βίας κάλυπτε τις θηλές της, και όρκο γι' αυτό δεν παίρνουμε.

Και λυπούμεθα που θα το πούμε, αλλά το θέαμα δεν ήταν καν σέξι μιας και είναι απολύτως λογικό μία γυναίκα η οποία έχει γεννήσει ένα μήνα πριν και θηλάζει ακόμα, να μην είναι και στην καλύτερή της φόρμα. Όχι ότι αν το βλέπαμε σε μία 18χρονη με εξίσου πλούσιο στήθος θα μας άρεσε, αλλά κράτα βρε κορίτσι μου και κάτι για τον εαυτό σου. Έλεος πια.