Τρομερό! Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στα γυρίσματα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρομερό! Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στα γυρίσματα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του

Σώθηκε από θαύμα...

Αν είσαι φανατική των ξένων σειρών τότε σίγουρα θυμάσαι και το Prison Break. Η απόλυτη σειρά περιπέτειας και όσον αφορά στους πρωταγωνιστές, σίγουρα θα το έβλεπες μόνο για αυτούς.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Wentworth Miller ή αλλιώς Michael Scofield, ο οποίος έφτιαξε την κάτοψη της φυλακής ως τατουάζ για να μπορέσει να βοηθήσει τον αδερφό του να αποδράσει και να γλιτώσει την θανατική ποινή.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Dominic Purcell (Lincoln Burrows) λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τα νέα επεισόδια της σειράς.

Μία μεταλλική μπάρα του έπεσε στο κεφάλι και έσπασε τη μύτη του και για καλή του τύχη, όπως είπαν είπαν οι γιατροί, το γερό του κεφάλι, ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή.

Στη συνέχεια ο Dominic Purcell μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Καζαμπλάνκα, με τον ίδιο να γλιτώνει κυριολεκτικά από θαύμα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γερή του κράση -οι γιατροί του είπαν ότι ο ιστός στο κεφάλι του είναι αρκετά σκληρός- απέτρεψε τα χειρότερα και εκείνος γλίτωσε με σοβαρά τραύματα και με σπασμένη μύτη σε δύο διαφορετικά σημεία.

Ο ηθοποιός μάλιστα, επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς, παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του.

Δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε ο ίδιος στο Instagram:

474 2dc0c834 7136 4af1 b921 534577e6f66d ef603
505 75d26cf7 3b76 4255 9171 80141a0006ca cd3b0

Δες κι αυτό: Μετά από την εμφάνιση στην Κάννες, η Bella Hadid ποζάρει μόνο με το μαγιό της