Οι νέες φωτογραφίες των Beckhams από την Ελλάδα και η αλλαγή στην εμφάνιση της Victoria

Γωγώ Φούντα
Οι νέες φωτογραφίες των Beckhams από την Ελλάδα και η αλλαγή στην εμφάνιση της Victoria

H διάσημη οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές της στο Πόρτο-Χέλι

Όσοι βρεθήκατε στο Πόρτο-Χέλι το Σαββατοκύριακο πολύ πιθανό να ζήσατε κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα μιας και μία από τις διασημότερες οικογένειες του κόσμου κάνει εκεί τις δικοπές της! Με λίγα λόγια, ίσως κάποιοι τυχεροί εκεί που λιαζόσασταν, να είδατε τον David Beckham να... παίζει με τα παιδιά του στην αμμουδιά ή τη Victoria να βγάζει συνεχώς φωτογραφίες.

Η Daily Mail λοιπόν, δημοσίευσε νέo φωτογραφικό υλικό από τις ολιγοήμερες διακοπές των δύο stars, οι οποίοι δείχνουν να απολαμβάνουν την παραμονή τους στο ελληνικό θέρετρο. Και μπορεί ο David να είναι όπως ακριβώς τον περιμέναμε-κούκλος-αυτή που μας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η σύζυγός του.

34F1ABF100000578 3626407 image m 24 1465154560065 8fbe5

Η διάσημη fashion designer λοιπόν, φαίνεται να έχει παχύνει αισθητά, δείγμα ότι μάλλον η ελληνική κουζίνα είναι από τις αγαπημένες της. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, την απαθανάτισε με μία μαύρη κοντή ολόσωμη φόρμα, η οποία άφηνε ακάλυπτα τα γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια της δείχνοντας πιο σέξι από ποτέ!

Κατά τ' άλλα, τα παιδιά του ζευγαριού χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα, κι εμείς ζηλεύουμε που δεν είμαστε κάπου εκεί να τους πούμε έστω ένα... Welcome!