Στα όρια της ανορεξίας: Οι νέες φωτογραφίες της star προκαλούν έντονη ανησυχία

Γωγώ Φούντα
Στα όρια της ανορεξίας: Οι νέες φωτογραφίες της star προκαλούν έντονη ανησυχία

Γιατί αδυνάτισε τόσο πολύ;

Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας-είναι μάλιστα μούσα του οίκου Chanel- και φυσικά κόρη ενός από τους μεγαλύτερους stars που έχουν περάσει ποτέ από τον κινηματογράφο. Και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της, και δικαίως, εκείνη φαίνεται να είναι μία πολύ φυσιολογική έφηβη.

Ο λόγος για τη Lily-Rose Depp, την κόρη του Johnny και της Vanessa Paradis, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε σε βόλτα με τους φίλους της. Η 17χρονη λοιπόν έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, εν αντιθέσει με την εικόνα που είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, λόγω της διάσημης πια διαμάχης του πατέρα της και της πρώην, πια, συζύγου του, Amber Heard.

35FE556000000578 0 image a 62 1467797392396 100f7

Παρόλα αυτά, και παρά το γεγονός ότι η Lily-Rose φαινόταν πολύ καλύτερα, πάντα από άποψη διάθεσης, το διαδίκτυο πήρε φωτιά με την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της. Εντάξει, δεν ήταν και ποτέ κορίτσι με καμπύλες, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι είναι πιο λεπτή από ποτέ, σε ανησυχητικό μάλιστα βαθμό.

Σίγουρα η ηλικία δικαιολογεί το αρκετά λεπτό κορμί, μιας και δεν έχει καν ενηλικιωθεί ακόμα, αλλά και πάλι η εικόνα της θεωρήθηκε ιδιαιτέρως ανησυχητική.