Ξεκατίνιασμα στο Hollywood:Η Kim Kardashian παίρνει θέση στον τσακωμό Kanye & Taylor Swift

Ξεκατίνιασμα στο Hollywood:Η Kim Kardashian παίρνει θέση στον τσακωμό Kanye & Taylor Swift

Πάρτε θέση και pop corn γιατί αυτός ο τσακωμός έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν ο Kanye West έβγαλε στη δημοσιότητα το νέο του τραγούδι "Famous". Για όσους μπορεί να μη γνωρίζουν, το τραγούδι έχει μέσα το στίχο "I made that b***h famous" μια ξεκάθαρη αναφορά στην Taylor Swift, που εξόργισε την τραγουδίστρια και την έκανε να ξεσπάσει στα Grammys.

Μάλιστα, η Swift είχε δηλώσει πως δεν είχε εγκρίνει τους στίχους για το τραγούδι και πως ο Kanye δεν τη ρώτησε ποτέ για να τη συμπεριλάβει στο "Famous", κάτι που, όπως φαίνεται δεν ήταν εντελώς αλήθεια.

Δες επίσης:

Hot or Not; Βάζουμε το στυλ της Kim Kardashian κάτω από το μικροσκόπιο

Χθες, η Kim Kardashian ξεκίνησε την όλη ιστορία ποστάροντας ένα tweet που έλγε "Ω, είναι αλήθεια Εθνική Ημέρα Φιδιού;!;!;! Έχουν γιορτές για όλους, εννοώ για τα πάντα αυτές τις μέρες!" και συνόδεψε το tweet της με emojis-φίδια (ενώ ξέρει πως αυτές τις μέρες όλοι οι πρώην fans της Taylor, μετά από όλη την ιστορία με τον Tom Hiddleston αφήνουν snake-emojis κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram)! Στη συνέχεια κάλεσε τους fans της να την ακολουθήσουν στο Snapchat και λίγο μετά, η ίδια πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει τον Kanye να μιλά με την Taylor στο τηλέφωνο και να της διαβάζει στίχους από το τραγούδι του για να δει αν είναι οκ η σταρ με αυτούς! Η Taylor ακούγεται πολύ καθαρά να λέει "είναι σαν κοπλιμέντο", όταν ο Kanye της διαβάζει το στίχο "I feel like me and Taylor might sstill have sex", ενώ στη συνέχεια τον ευχαριστεί για τα λουλούδια που της έστειλε, λέγοντάς του πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τους στίχους, αφού είναι ούτως ή άλλως αρκετά αιχμηροί.

{youtube}tlN-2LDGm3A{/youtube}

Για να λέμε βέβαια και το δίκαιο, ο Kanye δε ρωτά την Taylor για το στίχο "I made that b***h famous", που ήταν και ο βασικός λόγος για τον τσακωμό τους, όμως από όσα ακούσαμε, φάνηκε σα να του έδωσε το πράσινο φως για το τραγούδι.

Αφού λοιπόν παρακολουθήσαμε Twitter και Snapchat, ήρθε η σειρά ξανά για το Twitter. Η Taylor ξέσπασε και πάλι στο δικό της λογαριασμό, λέγοντας τα εξής:

3660C97C00000578 3695030 image m 3 1468820725088 d8fac

"Η στιγμή που ο Kanye West ηχογραφεί μυστικά το τηλεφώνημά σου και μετά η Kim το ποστάρει στο Internet."

"Πού είναι το βίντεο του Kanye που μου λέει πως θα με αποκαλέσει 'εκείνη η σ**λα' στο τραγούδι του; Δεν υπάρχει γιατί δε συνέβη ποτέ. Δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη συναισθηματική αντίδραση κάποιου όταν αυτός ο κάποιος αποκαλείται έτσι μπροστά σε όλο τον κόσμο. Εννοείται πως ήθελα να μου αρέσει το τραγούδι. Ήθελα να έχουμε μια φιλική σχέση. Υποσχέθηκε να παίξει το τραγούδι για μένα, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Ενώ ήθελα να ήμουν υποστηρικτική με τον Kanye στο τηλεφώνημα, δεν μπορείς να 'εγκρίνεις' ένα τραγούδι που δεν έχεις ακούσει. Το να με αποκαλούν λανθασμένα ψεύτρα, όταν δεν ήξερα όλη την ιστορία, ή δεν είχα ακούσει κανένα κομμάτι του τραγουδιού, είναι δολοφονία χαρακτήρα. Θα ήθελα πολύ να με βγάλετε από αυτή την ιστορία, μια ιστορία που ποτέ δε ζήτησα να συμπεριληφθώ, από το 2009", έγραψε η Taylor.

Αουτς!