Είναι επίσημο. Η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάσει το Master Chef junior

Είναι επίσημο. Η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσιάσει το Master Chef junior

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν χθες  η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία συγκινήθηκε όταν, εκτός αέρα, ο Γιώργος Λιάγκας της έδειξε φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά και του νεογέννητου μωρού τους που ήρθε στην ζωή την προηγούμενη Τρίτη. 

Η παρουσιάστρια του "Master Chef Junior" είπε πως στην καινούρια εκπομπή τη βοήθησαν οι σεφ του περσινού "Master Chef": Λαζάρου, Σκαρμούτσος και Λουκάκος. Όσο για την προκάτοχό της Ευγενία Μανωλίδου, η Μαρία Μπεκατώρου είπε πως της ευχήθηκε "καλή επιτυχία" χωρίς να υπάρχει καμία πικρία στο πρόσωπό της. Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, δηλώνει πως θα παραμείνει στο "Τηλεάστυ" και στην εκπομπή που παρουσιάζει εκεί με επιτυχία , και στην περίπτωση που το Mega της ζητήσει να την έχει σε αποκλειστικότητα, η παρουσιάστρια λέει: «Νομίζω πως δεν θα έμπαινα καν στο δίλημμα». Πάντως είναι η πρώτη φορά που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για όλα.

Για τις οικονομικές της απολαβές από το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη ανέφερε, η Μαρία : «Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ ικανοποιημένη. Είμαι ολιγαρκής. Θέλω να έχουμε με τον Αντώνη μου μαζί αυτά τα χρήματα που θα μας κάνουν να περνάμε ωραία, να πηγαίνουμε ταξιδάκια, να έχουμε τις διακοπές μας, το αυτοκίνητο μας κλπ. Η σχέση μου με τον Αντώνη έχει περάσει τις εξετάσεις της. Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Με λατρεύει».

Είναι η πρώτη φορά που η πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι θα είναι παρουσιάστρια του παιχνιδιού μαγειρικής και στον αέρα μάλιστα δέχτηκε να βρεθεί και πάλι στο παλτό του «Πρωινό μου» και να συμπαρουσιάσει με τον Γιώργο Λιάγκα την εκπομπή.