1+Σήμερα: Τα καπέλα θα έχουν την τιμητική τους

1+Σήμερα: Τα καπέλα θα έχουν την τιμητική τους

Αύριο το πρωί το Λονδίνο θα πλημμυρίσει όχι μόνο από κόσμο, αλλά και από καπέλα.

Αύριο είναι η μεγάλη ημέρα και ο prince Williams θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Kate Middleton. Όμως, πριγκιπικός γάμος στο Λονδίνο, χωρίς καπέλα δε γίνεται. Είναι σαν να κάνεις Πάσχα στην Ελλάδα χωρίς ψητά.

Έτσι, λοιπόν, σχεδόν όλες οι προσκεκλημένες (αν όχι όλες, παρόλο που το προσκλητήριο δεν αναφέρει τίποτα για καπέλα στο dress code) θα τα φορέσουν σε έναν ανεπίσημο διαγωνισμό για το ποια θα φορέσει το πιο εντυπωσιακό και σικ κατασκεύασμα στο κεφάλι της. Σίγουρα ο καλλιτέχνης Philip Treacy, παρόλο που δεν είναι στη λίστα με τους καλεσμένους, θα έχει την τιμητική του, καθώς πολλές από τις υψηλές προσκεκλημένες θα φορέσουν δημιουργίες του. Μάλιστα και η Kate Middleton στο πάρτι μετά το γάμο της θα φορέσει καπέλο με την υπογραφή του, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να είναι διακοσμημένο με πολλά φτερά, που όπως έχει δείξει η Kate μέχρι τώρα προτιμά ιδιαίτερα. Πάντως τα καπέλα που πρόκειται να τραβήξουν πιο πολύ τα βλέμματα είναι αυτά της αγαπημένης εγγονής της βασίλισσας, Zara Phillips, αλλά και της πριγκίπισσας Eugenie και της πριγκίπισσας Beatrice, που μας έχουν συνηθίσει σε extravagant επιλογές.

Εν τω μεταξύ, στην Αγγλία οι πωλήσεις καπέλων αυξήθηκαν κατά 20%, γιατί οι Λονδρέζοι, αν και οι περισσότεροι δε νοιάζονται τόσο πολύ για το γάμο, θα γιορτάσουν την εθνική αργία με το δικό τους τρόπο. Τα περισσότερα πάρτι θα έχουν θέματα σχετικά με το βασιλικό γάμο και θα περιλαμβάνουν φθηνή σαμπάνια, επίσημη ενδυμασία και καπέλα.