Η Blake Lively στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες (και όχι μόνο) μανούλες

Ερμιόνη Σαρρή
Η Blake Lively στέλνει το πιο ωραίο μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες (και όχι μόνο) μανούλες

Πες τα χρυσόστομη!

Η Blake Lively είναι μία θεά όχι μόνο σε θέμα ομορφιάς αλλά και χαρακτήρα. Έχει τους δικούς της πιστούς θαυμαστές καθώς είναι μία από τις πιο προσιτές γυναίκες του Hollywood. Άσε που είναι και στυλάρα. Τώρα ειδικά που διανύει τη δευτέρη εγκυμοσύνη της, μας έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Όλες μία προς μία.

Και μιας και είναι έγκυος, η Blake αποφάσισε να πει τη μεγαλύτερη αλήθεια. Ενώ βρισκόταν σε συνέντευξη και σχολίαζε μαζί με τον δημοσιογράφο το πόσο καταπληκτικό ήταν το κορμί της στην ταινία «The Shallows», εκείνη θέλησε να στείλει το πιο ωραίο μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες (και όχι μόνο) μανούλες.

blake sunenteyksi deuteri egkymosuni

Η Blake δήλωσε:««Νομίζω πως το σώμα της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη είναι απλά εντυπωσιακό. Δε χρειάζεται να είσαι σαν τα αγγελάκια της Victoria’s Secret αφού μόλις έκανες το πιο μεγάλο θαύμα σε αυτή τη ζωή»

Μπορεί λοιπόν στη δική της κοιλιά να μπορούσες να μετρήσεις ''κουτάκια'' οχτώ μήνες μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά μην ξεχνάς πως έκανε πάρα πολύ σκληρή γυμναστική επειδή το απαιτούσε ο ρόλος. Αν δεν ήταν αυτό στη μέση, είμαστε σίγουρες πως η Blake θα είχε χάσει με περισσότερη ηρεμία και υπομονή τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

the shallow blake