Το παίζει σε «διπλό ταμπλό»: Τελικά με ποια διάσημη κυρία έχει σχέση ο star;

Γωγώ Φούντα
Το παίζει σε «διπλό ταμπλό»: Τελικά με ποια διάσημη κυρία έχει σχέση ο star;

Μάλλον ούτε και ο ίδιος ξέρει

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός του διάσημου ζευγαριού, έπειτα μάλιστα από 10 χρόνια σχέσης. Και παρά το γεγονός ότι και οι δύο το αρνούνταν με πάθος, οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και οι δύο διάσημοι ηθοποιοί αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος.

Μετά λοιπόν το χωρισμό του από τη Diane Kruger, οι φήμες ήθελαν τον Joshua Jackson να διατηρεί δεσμό με την Katie Holmes, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στο θρυλικό πια Dawson's Creek. Και πάνω που αναπηδήσαμε με ενθουσιασμό (εντάξει το λέμε με μία δόση υπερβολής) καθότι τα δύο αυτά παιδιά τα θέλαμε μαζί από τότε που ήταν έφηβοι και έπαιζαν στο σήριαλ, οι νέες φωτογραφίες του Jackson μας μπέρδεψαν.

374B352900000578 0 image a 17 1471365554951

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τον 38χρονο να βολτάρει με την... πρώην του Diane! Oι δυο τους, όπως είπαν άνθρωποι που τους είδαν, ήπιαν κρασί και στη συνέχεια περπάτησαν στους δρόμους του ηλιόλουστου Los Angeles.

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι είναι χωρισμένοι, ήταν πολύ φιλικοί και άνετοι μεταξύ τους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ακόμα ελπίδες για πιθανή επανασύνδεση. Πάντως η Kruger δήλωσε πρόσφατα ότι είναι μόνη και έτοιμη για να βγει και πάλι ραντεβού.

Περί ορέξεως...