Πυρετός στους τηλεοπτικούς σταθμούς αύριο με την μετάδοση του γάμου Ουίλιαμ - Κέιτ. Διαβάστε όλα όσα θα παρακολουθήσουμε!

Πυρετός στους τηλεοπτικούς σταθμούς αύριο  με την μετάδοση του γάμου Ουίλιαμ - Κέιτ. Διαβάστε όλα όσα θα παρακολουθήσουμε!

 Τηλεοπτική πανδαισία αύριο για τον γάμο του Ουίλιαμ με την Κέιτ. Διαβάστε πως μπορείτε να ενημερωθείτε και να απολαύσετε το μεγάλο γεγονός.

Και η NET όμως θα "καλύψει Alpha και Star έχουν μαζέψει βαλίτσες για Λονδίνο από καιρό και έχουν ξεκινήσει για να δώσουν σήμερα όλο το ρεπορτάζ από τον λαμπερό γάμο του αιώνα... μαραθώνιο κάλυψης του γεγονότος με ανταποκρίσεις, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις με τους απεσταλμένους τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η γαμήλια τελετή στο αβαείο του Ουέστµινστερ θα ξεκινήσει στη 13.00 (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί στις 13.15. Θα προηγηθούν οι προσελεύσεις και θα ακολουθήσει η άφιξη στο Μπάκιγχαμ και το φιλί στο μπαλκόνι των ανακτόρων! Οι ανταποκρίσεις θα αρχίσουν από τις 07.00 στη διάρκεια των εκποµπών "Πρωινή Μελέτη"(Star) και "Πάνω στην ώρα"(Alpha). Στις 10.00 το Star έχει "επιστρατεύσει" τον Θοδωρή Δρακάκη στην έκτακτη εκποµπή "Ο γάµος της χρονιάς". Τη σκυτάλη θα παραλάβει το µεσηµεριανό δελτίο και οι εκποµπές "Super Star" και "Αξίζει να το ζεις". Στο πλευρό του Star θα βρίσκεται από νωρίς ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων, Χρήστος Ζαμπούνης! Ο Alpha θα συνεχίσει τις δικές του συνδέσεις µε τη βρετανική πρωτεύουσα μέσα από τις εκποµπές "Καφές µε την Ελένη", "Κους κους το µεσηµέρι" και "∆έστε τους", ενώ την ίδια στιγμή μέσα από το twitter η Κατερίνα Ζαρίφη θα περιγράφει όλα όσα θα συμβαίνουν στο Λονδίνο.

Το Mega έχει προγραμματίσει απευθείας συνδέσεις στη διάρκεια της πρωινής ψυχαγωγικής εκποµπής "Πρωινό µoυ" με τον Γιώργο Λιάγκα! Στον ΣΚΑΪ το "βάρος" πέφτει στην Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή "Σκάι Τώρα", που θα καλύψει την εκπομπή, λίγο μετά τη μια στην παρέα θα προστεθεί και η Εύα Αντωνοπούλου.

Και το κρατικό κανάλι ΝΕΤ όμως όπως ανακοίνωσε χτες, από τα δελτία ειδήσεων και τις εκποµπές που κατά τη διάρκεια της βασιλικής τελετής θα είναι στον αέρα θα μεταδόσει αυτό το κοσμικό γεγονός.