Ο Rob Kardashian έκανε το πιο γλυκό flashback της ημέρας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Rob Kardashian έκανε το πιο γλυκό flashback της ημέρας

Πόσο γλυκιά φωτογραφία...

Μέσα σε μία οικογένεια με έξι παιδιά, το μοναδικό αγόρι αυτής, ο Rob Kardashian, σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι ανυπομονεί για τη στιγμή αυτή.

Σε δύο μήνες από τώρα, ο 29χρονος αδερφός των Kardashian θα γίνει μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μέσα σε αυτή του τη χαρούμενη διάθεση, μοιράστηκε με τους θαυμαστές και τους followers του μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, στην οποία είναι αγκαλιά με τον μπαμπά του, Robert Kardashian.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1990 και ο Rob πρέπει να είναι περίπου 6 ετών, φοράει ένα κόκκινο μπλουζάκι και χαμογελάει πλατιά, αγκαλιάζοντας με θέρμη τον μπαμπά του.

37D6114100000578 3771026 image a 8 1472826680750

«Δεν μπορώ να περιμένω. Μου λείπεις μπαμπά», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του, τονίζοντας πως ανυπομονεί να γίνει πατέρας.

Ο Rob ήταν μόλις 15 χρονών όταν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο του οισοφάγου. «Θα είναι σίγουρα πολύ χαρούμενος, αν μας βλέπει», ανέφερε ο 29χρονος στο Αμερικάνικο People. «Ήμουν πολύ δεμένος με τον μπαμπά μου, ήμουν μαζί του μόνο 15 χρόνια, γι΄αυτό και ανυπομονώ για τη γέννηση του παιδιού μου. Θέλω να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο, να είμαι αστείος και να κάνω χαζομάρες, όπως έκανε κι εκείνος με μένα».

Με το καλό ναφέρουν στον κόσμο το μωράκι τους λοιπόν.

Δες κι αυτό: Kim is... back: Η Kim Kardashian έχει νέο πλούσιο γυμνό φωτογραφικό υλικό