Ο αδερφός της Mariah Carey αποκάλυψε το πιο «σκοτεινό» μυστικό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο αδερφός της Mariah Carey αποκάλυψε το πιο «σκοτεινό» μυστικό της

Τι κρύβει η 46χρονη τραγουδίστρια;

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο αδερφός της Mariah Carey για εκείνη, βγάζοντας στη φόρα ένα από τα πιο «σκοτεινά» μυστικά της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Radaronline.com, 46χρονη τραγουδίστρια έχει πρόβλημα με το αλκόολ.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι, που η τραγουδίστρια δεν θα ήθελε να μαθευτεί ποτέ, ωστόσο ο αδερφός της φρόντισε να μην το αφήσει άλλο μυστικό, αποκαλύπτοντας επίσης, πως εκτός από το αλκόολ, η Mariah έκανε και χρήση κάποιων χαπιών.

Ο Morgan ισχυρίζεται μάλιστα, πως από τη στιγμή που αποκάλυψε το κρυφό της μυστικό κινδυνεύει η ζωή του. «Όλο αυτό έπρεπε να αποκαλυφθεί. Το κρατούσε κρυφό για να προστατέψει αυτή τη φανταστική εικόνα που έχει δημιουργήσει γύρω από τον εαυτό της», ανέφερε ο Morgan.

36db3ee600000578 3724471 image m 64 1470348013796

Το σίγουρο είναι, πως η τραγουδίστρια έχει χρόνια θέμα με τον αλκοολισμό, αφού όπως αποκάλυψε ο αδερφός της έπινε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Θυμάμαι, πως όταν πήγα να την επισκεφθώ στο μαιευτήριο μου έδωσε κάποια μπουκάλια κρασί τυλιγμένα με μια κουβέρτα και μου είπε να τα ξεφορτωθώ. Ο χειρότερος μου φόβος είναι, πως θα πεθάνει σαν τη Whitney Houston», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Morgan.

Είναι γνωστό βέβαια, πως η Mariah δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της και αδέρφια της, οπότε δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτές οι δηλώσεις ευσταθούν.

Δες κι αυτό: Η νέα πίκρα της Jennifer Aniston ίσως να την πονά περισσότερο και από το θάνατο της μαμάς της