Μήπως το παιδί της Blac Chyna δεν είναι του Rob; Η είδηση που θα ταράξει μια ολόκληρη οικογένεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μήπως το παιδί της Blac Chyna δεν είναι του Rob; Η είδηση που θα ταράξει μια ολόκληρη οικογένεια

Μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από το σπίτι των Kardashian

Οικογένεια Kardashian: ένα όνομα, άπειρες ιστορίες και προβλήματα που προκύπτουν σχεδόν κάθε μέρα.

Μετά την Kim Kardashian που φρόντισε από χθες βράδυ να μας δείξει για μία ακόμη φορά το γυμνό της σώμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα την πιο γελοία δικαιολογία που θα μπορούσε να σκεφτεί, άλλο ένα πρόβλημα έρχεται να επισκιάσει την οικογένεια.

Ένα πρόβλημα που όμως αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον Rob Kardashian και τη Blac Chyna. Η εν λόγω κυρία λοιπόν, εάν αληθεύουν αυτές οι φήμες, μάλλον θα χάσει τη θέση της στην αυτοκρατορία των Kardashian.

Ο λόγος είναι ένας και είναι και πολύ σοβαρός. Φήμες λοιπόν, αναφέρουν πως η Blac Chyna πρόδωσε τον Rob μιας και θέλουν το παιδί που πρόκειται να γεννήσει να μην είναι δικό του. Ναι, ξέρουμε είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενες να ακούσεις, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν, πως η 28χρονη πριν γίνει επίσημα ζευγάρι με τον Rob για αρκετούς μήνες έβγαινε κρυφά με τον Pilot James.

blac chyna paternity scandal rob kardashian pilot jones pp1

Η 28χρονη έκανε onair το πρώτο τεστ πατρότητας στο τελευταιο επεισόδιο του Rob & Chyna, ενώ όλοι πίστευαν πως το παιδί είναι του πρώην της και νυν της Kylie, Tyga. Τώρα που τα δεδομένα άλλαξαν θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

Η αλήθεια είναι πως καταλαβαίνουμε πολύ τον Rob αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τώρα η αλήθεια θα λάμψει, μόνο όταν γεννηθεί το μωρό και το ζευγάρι προχωρήσει σε τεστ πατρότητας.

Δες κι αυτό: Η Kate Middleton είναι η γυναίκα που ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή στο στυλ των Βρετανίδων!