Σοκ: Οι Brangelina παίρνουν διαζύγιο

Σοκ: Οι Brangelina παίρνουν διαζύγιο

Aυτή τη φορά είναι αλήθεια

Κι όμως αυτή τη φορά δεν είναι απλά φήμη καθώς σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χωρίζουν! Μάλιστα η Angie λίγες ώρες πριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η star επικαλέστηκε ανυπέρβλητες διαφορές ενώ διεκδικεί την κηδεμονία των 6 παιδιών τους με το Brad να έχει απλώς το δικαίωμα να τα επισκέπτεται! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως βασική αιτία του χωρισμού τη διαφωνία της Jolie σε ότι έχει να κάνει με τις ικανότητες του Brad ως πατέρα, κάτι που οδήγησε στην οριστική ρήξη, μιας και αρκετά συχνά είχε θέματα διαχείρισης θυμού.

Eπιπλέον, κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την έντονη φημολογία σχετικά με τον παράνομο δεσμό του Brad με τη συμπρωταγωνίστριά του Marion Cotillard, γεγονός που μάλλον θα αργήσει να επιβεβαιωθεί.

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού ανακοίνωσαν ότι η επίσημη ημερομηνία του χωρισμού είναι η 15η Σεπτεμβρίου, ενώ η star έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα διεκδικήσει χρήματα από τον πρώην-πια-σύζυγό της.

Το διασημότερο ζευγάρι του κόσμου, παντρεύτηκε το 2014 ενώ γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις...