Οι φόβοι της Kim Kardashian και το ακατάλληλο φωτογραφικό της υλικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι φόβοι της Kim Kardashian και το ακατάλληλο φωτογραφικό της υλικό

Τι φοβάται η reality star;

Μόλις δύο ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Kim Kardashian έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Παρίσι, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας.

Και ενώ τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά -όπως το γιατί ο σωματοφύλακας της ήταν σε club και πώς οι ληστές ήξεραν ότι θα έλειπε- και μετράει ήδη τις απώλειες των δύο κινητών της τηλεφώνων, αλλά και του πανάκριβου διαμαντένιου δαχτυλιδιού, που φορούσε στο χέρι της, η reality star φοβάται για κάτι ακόμη.

Ως γνωστόν η Kim Kardashian δεν είναι και από τα πιο ήρεμα άτομα που γνωρίζουμε και ούτε έχει ανεβάσει και λίγες γυμνές σέλφι. Η star λοιπόν στα κινητά της είχε πληροφορίες για όλα τα μέλη της οικογένειας της και όχι μόνο.

JS101348034

Όπως αντιλαμβανεσαι εκτός από προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες, είχε και κάποια βίντεο εικόνες και τα σχετικά. Ξέρεις τώρα τι εννοούμε!

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα αυτά τα στιγμιότυπα δεν είναι και πολύ «σεμνά» και αν κυκλοφορήσει κάτι προφανώς και εκείνη θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό και να καταφέρουν να πάρουν πίσω τα κλοπιμαία. Από την άλλη βέβαια, η Kim δεν έχει αφήσει και τίποτα στη φαντασία μας. Τι άλλο μπορούν να δουν τα ματάκια μας;