Είναι αυτό το τέλος της αυτοκρατορίας των Kardashians; Η αποχώρηση της θα της κοστίσει πολλά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το τέλος της αυτοκρατορίας των Kardashians; Η αποχώρηση της θα της κοστίσει πολλά

Περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που η Kim Kardashian έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από την οποία μετράει ήδη μία απώλεια περίπου 11 εκατομμυρίων δολαρίων (το διαμαντένιο της μονόπετρο και τα δύο κινητά της τηλέφωνα).

Η reality star έχει από εκείνη την ημέρα να ποστάρει κάτι στα social media της και αυτό όχι γιατί δεν έχει κινητό, αλλά γιατί πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την δημόσια ζωή. Η Kim Kardashian έχει δώσει πολλά στη δημόσια ζωή κι από εκεί έγινε διάσημη κι έκανε μία τεράστια περιουσία.

Δεδομένου λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη star στηρίζει τις επιχειρήσεις της και όλη της την περιουσία στα social media και τη showbiz, η απόφαση της να αποσυρθεί θα της κοστίσει αρκετά. Και συγκεκριμένα γύρω στο 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα (ναι, ναι το μήνα, καλά διάβασες).

Μιλώντας στο περιοδικό People ο οικονομικός σύμβουλος πολλών διασημοτήτων, Samuel Rad εξήγησε, πως κάθε ποστ της Kim Kardashian κόστιζε περίπου 20.000 δολάρια (άκουσον-άκουσον), πριν τα χορηγούμενα. Εάν όλο αυτό η reality star το χειριστεί σωστά, ο οικονομικός σύμβουλος ανέφερε πως μπορεί στο μέλλον να την κάνει πιο πλούσια.

Είναι εδώ το τέλος της αυτοκρατορίας των Kardashian ή όχι;

Δες κι αυτό: Mα τόσος έρωτας; Το διάσημο ζευγάρι έκανε κιόλας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση