Η Mariah Carey έσπασε τη σιωπή της και είπε όλη η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Mariah Carey έσπασε τη σιωπή της και είπε όλη η αλήθεια πίσω από το διαζύγιο της

Είχαν να ειδωθούν ένα μήνα σχεδόν

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση, πως η Mariah Carey και ο James Packer χώρισαν λίγο καιρό πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά το διαζύγιο των Brangelina ένα ακόμη έχει αναστατώσει το Hollywood και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη μεταξύ τους.

Η Mariah Carey έλυσε τη σιωπή της και μας είπε όλη την αλήθεια πίσω από τον χωρισμό τους. Όπως όλοι θυμόμαστε το ζευγάρι πριν από δύο μήνες περίπου είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Και θυμόμαστε όλοι πολύ καλά, πως η Mariah δεν ήταν και υπόδειγμα συζύγου.

Και γυμνή –σχεδόν- κυκλοφόρησε, και χωρίς εσώρουχο βγήκε έξω βόλτα, δόξα τω Θεώ, δεν μας άφησε παραπονεμένους. Οι δυο τους από τότε δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά και είχαν κυκλοφορήσει ξανά φήμες πως χωρίζουν, ωστόσο κανείς δεν πίστεψε τίποτα.

Το ζευγάρι έκανε το ταξίδι σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τη σχέση του, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως από τότε που επέστρεψαν, είχαν να βρεθούν σχεδόν ένα μήνα και πως το γυαλί ράγισε τελείως έπειτα από έναν πολύ μεγάλο και σοβαρό καβγά που είχαν οι δυο τους όσο βρισκόντουσαν στην Ελλάδα.

Το σίγουρο πάντως είναι, πως ο καβγάς δεν έγινε, ούτε επειδή υπήρξαν υποψίες πως κάποιος απάτησε κάποιον, ούτε επειδή η Mariah Carey ξόδευε πολλά χρήματα. Το ζευγάρι ανέφερε, πως αυτή τη στιγμή δεν ξέρει αν θέλει να είναι μαζί, αλλά δεν έχει κόψει τελείως επαφές.