Είναι αυτό το νέο ζευγάρι της showbiz; Η γνωστή τραγουδίστρια βγαίνει με τον συνάδελφο της

Είναι αυτό το νέο ζευγάρι της showbiz; Η γνωστή τραγουδίστρια βγαίνει με τον συνάδελφο της

Καιρός ήταν να ξαναφτιάξει τη ζωή της

Η τραγουδίστρια έχει κάνει δυνατό comeback εδώ και αρκετό καιρό και επιπλέον έχει αλλάξει τελείως και εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές στο παρελθόν, ωστόσο πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω της και έχει κάνει μία νέα αρχή.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της videoclip «Slumber Party», ενώ πριν από δύο ημέρες εθεάθη σε βραδινή έξοδο με τον συναδελφό της. Ο λόγος για τη Britney Spears, η οποία την έχει μια προϊστορία να βγαίνει ραντεβού με συναδέλφους της.

Αυτή τη φορά εθεάθη σε βραδινή έξοδο με τον Sam Asghari, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο νέο της clip. Τη φωτογραφία ανέβασε ο Sam στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την οποία διέγραψε στη συνέχεια, με τους δυο τους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό όλο χαμόγελα και τη Britney ναβγάζει έξω τη γλώσσα.

Κι ενώ οι δυο τους δηλώνουν πως είναι απλά φίλοι, παραμένει μυστήριο το γιατί ο Sam διέγραψε την απόδειξη της εξόδου τους. Στο μεταξύ όλοι γνωρίζουμε, πως η Britney έχει μία έφεση στους άντρες του καλλιτεχνικού στερεώματος, αρκεί να θυμήσουμε, πως ο πρώην σύζυγος της, Kevin Federline ήταν ο χορευτής της, ενώ πιο πριν είχε αρραβωνιαστεί τον αντζέντη της Jason Trawick, οπότε δεν μοιάζει διόλου απίθανο να έχουν δεσμό.

Ποιος ξέρει; Θα αποκαλυφθεί σύντομα! Αν πράγματι ισχύει πάντως, θα 'ναι πολύ όμορφο να ξαναφτιάξει τη ζωή της.