Η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν! Η star ζητά την πλήρη κηδεμονία των παιδιών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν! Η star ζητά την πλήρη κηδεμονία των παιδιών

Στα βήματα της Angelina Jolie.

Αν υπάρχει κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε είναι πως η Kim Kardashian και ο Kanye West παίρνουν διαζύγιο. Τέσσερις μετά την είδηση βόμβα πως οι Brangelina χωρίζουν, άλλο ένα διάσημο ζευγάρι βρίσκεται προ των πυλών του διαζυγίου.

Μπορεί η Kim Kardashian να βοηθάει τον σύζυγο της να αναρρώσει μετά το breakdown, που τον κράτησε 10 ημέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το US Weekly, η 36χρονη star δεν είναι καθόλου χαρούμενη με τον γάμο της πια και σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον ράπερ, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

3B13986700000578 4009750 image a 10 1481123176093

Όπως φαίνεται τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά εδώ και αρκετό καιρό, από τότε σχεδόν που ο Kanye νοσηλεύτηκε και η Kim Kardashian έχει δηλώσει πως νιώθει παγιδευμένη μέσα στον ίδιο της το γάμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως μόλις ο ράπερ επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση, τότε θα κάνει και την αίτηση για το διαζύγιο, ενώ σκέφτεται ήδη να ξεκινήσει διαδικασίες για να αναλάβει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους, North και Saint.

Η ιστορία των Brangelina επαναλαμβάνεται;