Sexiness alert: Η Doutzen Kroes φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα της και μας κόβει την ανάσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Sexiness alert: Η Doutzen Kroes φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα της και μας κόβει την ανάσα

Έχει απλά κορμάρα..

Μπορεί η Doutzen Kroes να μην δαμάζει πια τις πασαρέλες και τα catwalk των οίκων μόδας, ωστόσο το μοντέλο «επέστρεψε» για μία super sexy φωτογράφιση, που κυριολεκτικά μας έκοψε την ανάσα.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret μας απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί είναι η πιο ποθητή γυναίκα στον πλανήτη, ποζάροντας σε μία φωτογράφιση μόνο με τα εσώρουχα της για γνωστή γερμανική εταιρεία εσωρούχων.

Στις φωτογραφίες η 31χρονη αναδεικνύει φυσικά τα sexy εσώρουχα, ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να εστιάσουμε πουθενά αλλού εκτός από το σώμα της. Είναι δυνατόν από αυτό το θεϊκό κορμί να έχουν βγει δύο παιδιά; Κι όμως η απάντηση είναι θετική. Κοιτάς τις φωτογραφίες και δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις.

3B46208900000578 4022446 image a 21 1481473169024

Σίγουρα μικρότερη σημασία δίνεις στα σχέδια των εσωρούχων, αφού οι τρομερές αναλογίες της κυριολεκτικά σου κόβουν την ανάσα. Μπορεί να μην έχει ούτε γραμωμμένους κοιλιακούς, ούτε τα οπίσθια της Kim Kardashian, είναι μία γυναικάρα με τα όλα της και αυτό ακριβώς θα έπρεπε να είναι το γυναικείο πρότυπο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως, γι’ αυτό καλύτερα να δεις τις φωτογραφίες. Φυσικά κλείνοντας, κάνε κι ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο που ποζάρει για το ημερολόγιο του LOVE Magazine.