So hot! Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Elsa Hosk και Bella Hadid ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη

So hot! Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Elsa Hosk και Bella Hadid ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη

Ποια να πρωτοσχολιάσεις...

Μπορεί να είμαστε πλέον για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα και η θερμοκρασία να έχει πέσει πολύ και επικίνδυνα (έχει ρίξει και το χιονάκι του), αν δεν έχεις όμως θέρμανση στο σπίτι σου αυτή η φωτογραφία των Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Elsa Hosk και Bella Hadid είναι αρκετή για να ζεσταθείς.

Τι κι αν είμαστε στον Δεκέμβριο και μια ανάσα από τα Χριστούγεννα, τα κορίτσια τελείωσαν με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και μετά και το show της Victoria’s Secret στο Παρίσι, είπαν να ανταμείψουν τους εαυτούς τους και να ξεκουραστούν με ένα ταξιδάκι και διακοπές στις Μπαχάμες. Με τον καυτό ήλιο να καίει τα κορμιά τους.

Ψέματα δεν θα πούμε, αλλά είναι όλες τους κορμάρες. Από την Hailey μέχρι την Elsa, σε όποια και να σταθείς το αποτέλεσμα είναι ένα. Να μη μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους και να αναρωτιέσαι πότε και πως θα αποκτήσεις αυτό ακριβώς το σώμα.

Η φωτογραφία που κοινοποίησε η Hailey στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αρκούσε για να ρίξει το internet και για να μας κάνει να παρατήσουμε τα chips και τις σοκολάτες και να τρέξουμε να κάνουμε εγγραφή στο γυμναστήριο της γειτονιάς μας.

3B54940D00000578 4028140 image a 16 1481622660242