Η Jennifer Lopez παντρεύεται και όχι με τον Casper Smart

Ερμιόνη Σαρρή
Η Jennifer Lopez παντρεύεται και όχι με τον Casper Smart

Και ο γαμπρός μόλις πήρε διαζύγιο!

Αν δεν πιστεύεις στους μεγάλους έρωτες, τότε το συγκεκριμένο love story θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς. Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε ένα εξάμηνο από τότε που η Jennifer Lopez χώρισε με το σέξι χορευτή και σύντροφό της Casper Smart, αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα. Η τραγουδίστρια όχι απλά είναι στα καλύτερά της αλλά ετοιμάζεται κιόλας να ανταλλάξει και όρκους αιώνιας αγάπης. Αυτό έχε το κατά νου την επόμενη φορά που θα «πέσεις» στα πατώματα για έναν άντρα που δεν... άξιζε.

Η JLo ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά κυρία... Anthony. Ο Marc Anthony είναι πλέον χωρισμένος και οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν ξανά. Και έχουμε και την ημερομηνία.

article 2549951 1B1D5FED00000578 183 634x530

Το διάσημο ζευγάρι σκέφτεται να φορέσει ξανά τις βέρες του στις 5 Ιουνίου του 2017. Η ημερομηνία βεβαίως βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς τους θυμίζει την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Ναι, πριν από 13 χρόνια το είχαν τολμήσει ξανά.

6b65e9dbd77765d298fb546ec9039e1f

Είναι λίγο ξαφνικό και απρόσμενο αλλά JLo είναι αυτή!Και ας μην ξεχνάμε, πως πριν από μερικές ώρες, ο Marc Anthony ανακοίνωσε και επίσημα το χωρισμό του από την Shannon De Lima. Όλα για αυτή τη Λατίνα.

DPG Network