Θλίψη και πόνος στο παλάτι! Η Βασίλισσα Ελισσάβετ δέχτηκε το πιο άσχημο «χτύπημα»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θλίψη και πόνος στο παλάτι! Η Βασίλισσα Ελισσάβετ δέχτηκε το πιο άσχημο «χτύπημα»

Πολύ λυπηρό γεγονός

Τι πιο άσχημο και άβολο από το να μαθαίνεις δυσάρεστα γεγονότα κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών που όλοι είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Βέβαια η συγκεκριμένη είδηση είναι δυσάρεστη οποιαδήποτε χρονική στιγμή κι αν την ακούσεις και δυστυχώς αυτή τη φορά ο κλήρος έπεσε στο παλάτι και στον οικογενειακό περίγυρο της Βασίλισσας Ελισσάβετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου λοιπόν και του εκπροσώπου του ζευγαριού η εγγονή της Ελισσάβετ, Zara Tindall και ο σύζυγος της Mike Tindall, έχασαν το παιδάκι που περίμεναν. Η εγγονή της Βασίλισσας απέβαλε και όλοι είναι απίστευτα στενχωρημένοι στο Buckingham.

rs 634x1024 161130073004 634 Mike Tindall zara phillips baby.ls.113016

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας το ανακοίνωσε χθες, την παραμονή των Χριστουγέννων και αυτό σίγουρα είναι ότι πιο άσχημο μπορούσε να συμβεί ποτέ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη πριν από 3 εβδομάδες, αναφέροντας πως θα καλωσόριζαν το δεύτερο παιδάκι τους μέσα στην Άνοιξη. Το μωρό αυτό θα ήταν το έκτο δισέγγονο της Βασίλισσας.

«Η Zara και ο Mike είναι πολλυ στεναχωρημένοι με την απώλεια τους. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή και σας ζητούμε να σεβαστείτε τον πόνο και την ιδιωτικότητα τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού.