Κοκκίνου - Μπόγρης. Έρωτας μέσω Twitter! Δεν κρύβουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι

Κοκκίνου - Μπόγρης. Έρωτας μέσω Twitter! Δεν κρύβουν το πόσο ευτυχισμένοι είναι

O έρωτας αυτός δεν κρύβεται πλέον. Η Έλλη Κοκκίνου το είχε παραδεχτεί στο Queen.gr σε συνέντευξη που είχε δώσει και πλέον μέσα από το διαδίκτυο κάνει δημόσιο διάλογο με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη. 

Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης το έχουν πάρει απόφαση και όχι μόνο δεν κρύβονται όπως προείπαμε , αλλά μιλάνε δημόσια για τον έρωτα τους. Πως; μέσω Twitter, όπου δεν διστάζουν να πιάσουν ψιλή κουβεντούλα.

Η τραγουδίστρια, ταξίδευε την Κυριακή για Χαλκιδική όπου θα έδινε συναυλία στους δεκάδες θαυμαστές που έχει εκεί. Έλα όμως που ο καιρός της τα χάλασε και έγραψε στεναχωρημένη στο Twitter: «Δυστυχώς λόγω καιρού αναβάλλεται το beach party στην Χαλκιδική. Όχι μόνο βρέχει αλλά σε λίγο θα ρίξει και χαλάζι... Κρίμα...» Ήταν λοιπόν να μη το δει ο νεαρός μπασκετμπολίστας. Αμέσως, έσπευσε να την παρηγορήσει διαδικτυακά και της ανταπάντησε στο Twitter: «Δεν πειράζει... Φάε το ψαράκι σου εσύ και όλα καλά...»

Αυτό ήταν. Γλυκάθηκε και η Έλλη και του ανταπάντησε με emoticon όπου του κλείνει το ματάκι και έχει πέντε πλατιά χαμογελάκια στη σειρά! Με έκπληξη όλοι όσοι διάβαζαν αυτό το διάλογο έβλεπαν δυο μικρά ερωτευμένα παιδιά να πειράζει ο ένας τον άλλον και να δείχνει πόσο καλά είναι μαζί. Η γνωστή τραγουδίστρια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο πλάι του Βασίλη Καρρά και παράλληλα ως κριτής στο Greek Idol αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις. Ερωτεύτηκε που λέει και το νέο της τραγούδι και δε την πιάνει κανείς πλέον!