Ο Rob Kardashian εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη στον αδερφό των Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Rob Kardashian εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη στον αδερφό των Kardashian;

Όλοι στο πλευρό του

Αυτή η οικογένεια ακόμη και στην εκπνοή του 2016 θα αντιμετωπίζει ένα τόνο προβλήματα. Αναμφίβολα πρέπει να ανήκουν στους ανθρώπους που επιθυμούν το 2016 να μην είχε έρθει ποτέ.

Τον Σεπτέμβρη η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, έκτοτε εξαφανίστηκε από προσώπου γης για σχεδόν τρεις μήνες. Στη συνέχεια ήρθε το breakdown του Kanye West, το οποίο ακολουθήθηκε από την είδηση πως το ζευγάρι χωρίζει, γιατί η Kim έχει κουραστεί από τη σχέση τους.

Πριν από μία εβδομάδα ο Rob και η Blac Chyna ανακοίνωσαν στο Instagram πως χωρίζουν, μόλις ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης τους. Και χθες ο Rob διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Hiddeh Hills με το TMZ να μεταδίδει λίγο αργότερα την άφιξη της Kris Jenner μαζί με τη Blac Chyna.

Ο μοναχικός relity star φέρεται να πάσχει από διαβητική κρίση, η οποία προκαλέιται από το άγχος που του δημιουργεί η ταραχώδης σχέση του με τη Blac. Προφανώς η όλη κατάσταση μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό του προκάλεσε το σοκ και την επιθυμία για υπερβολική κατανάλωση φαγητού, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απότομη αύξηση του βάρους του και την χειροτέρευση της ιατρικής του κατάστασης.

Οι πηγές πάντως αναφέρουν, πως ο νέος μπαμπάς βρίσκεται ακόμη στις ιατρικές εγκαταστάσεις, καθώς οι γιατροί προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν!