Παρέλαση επωνύμων στον Πάνο Κιάμο

Παρέλαση επωνύμων στον Πάνο Κιάμο

Φωτογραφικό υλικό από το σχήμα που ξεκίνησε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Καρράς - Σαμπάνης- Πατρίτσια Περιστέρη και Τόνι Μαυρίδης το έκαψαν στον Πάνο Κιάμο.

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Posidonio ο Πάνος Κιάμος, ο Κώστας Μαρτάκης κι η Ελένη Φουρέιρα. Ο κόσμος δίνει δυναμικό "παρόν" ενώ το κέφι παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

O φακός του Queen.gr πέτυχε στο Posidonio τον Γιώργο Σαμπάνη με την καλή του, Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη, οι οποίοι δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι παρακολούθησε το πρόγραμμα και χειροκρότησε τον Κιάμο, τον Μαρτάκη και την Φουρέιρα. Στο νυχτερινό κέντρο, διασκέδασε ο λαϊκός βάρδος, Βασίλης Καρράς με την παρέα του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφού τον καλωσόρισε, του παραχώρησε το μικρόφωνο όπου ερμήνευσε επιτυχίες του κι οι παρευρισκόμενοι τον έλουσαν με λουλούδια. Ο Πάνος Κιάμος ως καλός οικοδεσπότης παραχώρησε το μικρόφωνο στον Σαμπάνη ο οποίος τραγούδησε δικές του επιτυχίες. Στην παρέα τους βρισκόταν κι ο αρραβωνιαστικός της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης.