Αυτή η είδηση για την Kim Kardashian πραγματικά μας προβλημάτισε

Αυτή η είδηση για την Kim Kardashian πραγματικά μας προβλημάτισε

Πάνω που άρχισε να συνέρχεται...

Εδώ και λίγες ημέρες η Kim Kardashian έχει αρχίσει και πάλι να κάνει αισθητή την παρουσία της στον κόσμο των social media και στον κυβερνοχώρο γενικότερα. Μετά την ανάρτηση της π΄ρωτης της φωτογραφίας, η reality star έκανε και την πρώτη της έξοδο μετά το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Κι εδώ είναι που απορήσαμε και προβληματιστήκαμε γιατί ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Kim έξω από μία μαιευτική/γυναικολογική κλινική. Και αναρωτηθήκαμε, μήπως η reality star είναι έγκυος; Μήπως ετοιμάζονται για ένα τρίτο παιδάκι με τον Kanye West για να αναζωπυρώσουν τον έρωτα τους και το οικογενειακό πνεύμα.

Δεν θα ήταν και τόσο παράξενο, αλλά η Kim μόλις τώρα έχει αρχίσει και συνέρχεται από το δράμα που πέρασε τους τελευταίους τρεις μήνες και με ός είπε για το βράδυ της ληστείας σίγουρα το τελευταίο που θα χρειαζόταν είναι ένα τρίτο μωρό.

Λίγο αργότερα διαβάσαμε στο Hollywoodlife πως η Kim πήγε απλά για το συνηθισμένο της check up και πως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της δεν είναι στα άμεσα σχέδια της ένα τρίτο παιδί. Και σίγουρα την καταλαβαίνουμε, αυτό που προέχει τώρα είναι να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς και να δει την οικογένεια της.