Πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί το διάσημο ζευγάρι χώρισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί το διάσημο ζευγάρι χώρισε

Καινούργιος χωρισμός...

Μία στενάχωρη είδηση μας έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μιας και ένα διάσημο ζευγάρι χώρισε πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί σαν ζευγάρι. Είναι ίσως η πρώτη άσχημη είδηση που ακούμε από τότε που μπήκε το 2017, αφού μέχρι στιγμής μαθαίναμε μόνο για γάμους, αρραβώνες και νέες σχέσεις.

Αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το HollywoodLife αναφέρουν, πως ο νεαρός αγαπημένος της διάσημης τραγουδίστριας εθεάθη να φιλάει μια άλλη γυναίκα, ρίχνοντας στα πατώματα την πρώην -όπως όλα δείχνουν- σύντροφο του.

Είναι γνωστό τοις πάση πως όλες οι σχέσεις και οι δεσμοί της Britney Spears (περί ης ο λόγος) ήταν πάντοτε μικροί σε διάρκεια, αλλά η συγκεκριμένη σχέση παραήταν σύντομη. Ο 22χρονος Sam Asghari φαίνεται πως είναι λίγο μπερμπάντης μιας και δυστυχώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είχε μάτια μόνο για τη Britney μας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο χωρισμό.

britney spears trusts sam agasari too much lead

Παρά τις προειδοποιήσεις φίλων και οικογένειας πως και πάλι προχωρά πολύ γρήγορα με τη σχέση της εκείνη επέλεξε να ακολουθήσει την καρδιά της και την πλήρωσε ξανά. Δεν πειράζει όμως, γιατί η Brit έχει επιστρέψει στον παλιό καλό της εαυτό και πολύ εύκολα θα βρει την επόμενη σχέση της.