Stop the Press: Ο Brad Pitt μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Stop the Press: Ο Brad Pitt μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Είναι για το καλό των παιδιών του;

Το διαζύγιο των Brangelina ήταν ένα από αυτά που συγκλόνισε όλο τον κόσμο και μας απασχολεί ακόμη και σήμερα. Μας ήταν σχεδόν αδύνατο να πιστέψουμε πως αυτό το ζευγάρι που είχαμε ως είδωλο αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια σχέσης και με έξι παιδιά να πάρει διαζύγιο.

Έκτοτε κυκλοφόρησαν πολλές ειδήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα με τους δύο stars να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και να τσακώνονται για το ποιος θα πάρει την κηδεμονία των παιδιών.

php3uVmRs

Για ένα χρονικό διάστημα είχαν σταματήσει να κυκλοφορούν ειδήσεις σχετικά με το διαζύγιο τους, καθώς δεν ήθελαν να εκθέτουν δημόσια τα παιδιά τους. Πριν από κάποιες ώρες κυκλοφόρησε όμως μία καινούργια είδηση που θέλει τον Brad Pitt να μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε μία κάποια εξάρτηση με απαγορευμένες ουσίες και ο λόγος που μπαίνει στην κλινική είναι για να απεξαρτηθεί μια και καλή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline ο 52χρονος ηθοποιός πήρε απόφαση να τελειώσει με αυτά μια για πάντα, προκειμένου να σταθεί κύριος και στο ύψος του απέναντι στα παιδιά του.

Ο Brad θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του και θα το κάνει από την αρχή και σωστά, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο με τα έξι του παιδιά τα οποία μένυν στο Malibu με την Angelina και του λείπουν πολύ όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.