«Αφήστε με να ζήσω»… Τα λόγια της Kim Kardashian που λύγισαν το διαδίκτυο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Αφήστε με να ζήσω»… Τα λόγια της Kim Kardashian που λύγισαν το διαδίκτυο

Συγκινεί με τα λόγια της...

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει την Εβδομάδα μόδας παρέα με τις αδερφές της. Και ενώ ετοιμαζόταν να κοιμηθεί ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στη σουίτα της και την απείλησαν, προκειμένου να τους δώσει ό,τι είχε επάνω της.

Η reality star χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να συνέλθει από το σοκ και τώρα, πέντε μήνες μετά είναι έτοιμη να ζήσει ξανά αυτές τις στιγμές, περιγράφοντας τες στις αδερφές της Khloe και Kourtney στο νέο επεισόδιο του KUWTK.

Kim Kardashian Robbery KUWTK Promo

Τα λόγια της Kim, τα οποία με δάκρυα στα μάτια περιγράφει, λύγισαν το διαδίκτυο. «Είχαν το όπλο πάνω μου και ήξερα ότι είναι έτοιμοι να με πυροβολήσουν στο κεφάλι. Σας παρακαλώ έχω οικογένεια. Αφήστε με να ζήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά η 36χρονη star. Αναφέρει μάλιστα, πως οι ληστές της ζήτησαν χρήματα με εκείνη φυσικά να απαντάει πως δεν έχει πάνω της. Τότε την τράβηξαν έξω από το δωμάτιο και την έσυραν σε όλο το διάδρομο μέχρι τη σκάλα.

«Να κατέβω τις σκάλες κι αν με πυροβολήσουν από πίσω στην πλάτη; Κι αν δεν με πυροβολήσουν και προλάβω να φτάσω στο ασανσέρ αλλά η πόρτα δεν ανοίξει εγκαίρως τότε την έχω πατήσει», λέει στις αδερφές της η Kim Kardashian.