Αυτό πρέπει να το δεις! Η star μιλάει για πρώτη φορά για την ψυχολογική βία που βίωσε στη ζωή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό πρέπει να το δεις! Η star μιλάει για πρώτη φορά για την ψυχολογική βία που βίωσε στη ζωή της

Τα λόγια της θα σε ταρακουνήσουν λίγο

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιστορίες ατόμων και παιδιών που έχουν υποστεί bullying για το σωματικό τους βάρος –και όχι μόνο-; Και πολλές φορές μάλιστα, όσο περίεργο και αν σου ακούγεται και πολλοί stars έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Το γεγονός πως είναι διάσημοι δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου ευάλωτοι, άλλωστε δεν ήταν διάσημοι από μικρά παιδιά.

Σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκει και ένα πολύ γνωστό μοντέλο που ούτε θα σου πέρναγε ποτέ από το μυαλό πως όταν ήταν μικρότερη είχε βιώσει την απόρριψη λόγω των κιλών της. Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω ζήσει το μαρτύριο του να με αποκαλούν με διάφορους χαρακτηρισμούς. Έχω ζήσει το μαρτύριο του χωρισμού από συντρόφους που φοβόντουσαν να προχωρήσουν τη σχέση μας επειδή πίστευαν πως όσο μεγαλώνω θα παχαίνω περισσότερο. Είναι ο ίδιος φαύλος κύκλος. Δεν έχει σημασία σε ποια γενιά είμαστε. Κάθε παιδί πρόκειται να περάσει το ίδιο πράγμα».

ashley graham8

Ο λόγος για την Ashley Graham, η οποία στα 29 της χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μία αξιοπρεπέστατη καριέρα στο Hollywood, εξομολογήθηκε πως ουκ ολίγες φορές βίωσε bullying στη ζωή της. «Έχω ξυπνήσει πολλές φορές και νομίζω ότι είμαι η πιο παχιά γυναίκα του κόσμου. Ναι, έχω κυτταρίτιδα. Ναι, είναι ακόμα και στα χέρια μου, όχι μόνο τα πόδια μου. Ο πισινός μου έχει ένα πραγματικά περίεργο σχήμα, αλλά ξέρετε κάτι. Αυτό είναι που με κάνει τόσο ξεχωριστή».

Όπως μπορείς να διακρίνεις από τα λόγια της έχει αποδεχθεί πλήρως τόσο τα κιλά της, όσο και την γενική της εικόνα και αυτό είναι σίγουρα μόνο προς τιμήν της. Μήπως λοιπόν η Ashley να γινόταν ένα παράδειγμα και για σένα;

DPG Network