Ποιο διαζύγιο; Η star μίλησε με τόση αγάπη για τον σύζυγο της που μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιο διαζύγιο; Η star μίλησε με τόση αγάπη για τον σύζυγο της που μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Τελικά είναι όλα φήμες

Πρν από λίγες ημέρες πληροφορηθήκαμε πως το διάσημο και επί πολλά χρόνια παντρεμένο ζευγάρι, βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Εάν φυσικά οι φήμες αυτές ευσταθούσαν θα μιλούσαμε για ένα διαζύγιο αντάξιο με εκείνο των Brangelina.

Κι ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν δηλώσεις σχετικά με τον γάμο του ζευγαριού και το κατά πόσο πηγαίνει αυτός καλά, η γνωστή –πρώην- τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μίλησε για τον σύζυγο της και το γάμο τους με τόση αγάπη, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε.

Ο λόγος για τη Victoria Beckham, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Today» το βράδυ της Παρασκευής και στη συνέντευξη που παραχώρησε έπλεξε το εγκώμιο του David Beckham, αποκαλώντας τον χαρακτηριστικά «soulmate», aka η αδερφή ψυχή της.

Το ζευγάρι που έχει 4 παιδιά μαζί (Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper) έχει καταφέρει να κρατήσει την αγάπη του αναλλοίωτη στο χρόνο, ενώ πριν από μερικούς μήνες σε μία μικρή οικογενειακή τελετή ανανέωσαν και τους όρκους τους.

Παρά το γεγονός, πως ουκ ολίγες φορές έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι κάθε φορά αποδεικνύουν πως δεν πρόκειται να τους χωρίσει κανένας απολύτως.