«Νόμιζα πως θα χάσω το παιδί μου»: Το ξέσπασμα της Kris Jenner για τη ληστεία της Kim Kardashian

«Νόμιζα πως θα χάσω το παιδί μου»: Το ξέσπασμα της Kris Jenner για τη ληστεία της Kim Kardashian

Μας έκανε να ανατριχιάσουμε

Μετά το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt, άλλη μία είδηση ανάστατωσε και σημάδεψε το 2016 και αυτή δεν την άλλη από την ένοπλη ληστεία της Kim Kardashian στο Παρίσι. Αυτή είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη reality star από τα social media και να ανυπομονούμε για μία και μόνο της εμφάνιση.

Χρειάστηκε περίπου ένα τρίμηνο για να συνέλθει από όλο αυτό και όταν φυσικά αυτό έγινε η Kim επέστρεψε στο προσκήνιο πιο δυναμική από ποτέ. Πριν από λίγες ημέρες λύγισε όλο το Internet με την εξομολόγηση της και την περιγραφή της για το τι ακριβώς έγινε, τονίζοντας μέσα σε λυγμούς και κλάμματα πως πραγματικά φοβήθηκε πως θα πεθάνει.

Λίγες ημέρες αργότερα η μητέρα της reality star, Kris Jenner, παραδέχεται δημόσια –στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου- πως η σκέψη και μόνο του να χάσει την Kim ήταν κάτι παραπάνω από τρομακτική.

3E6A059000000578 4327688 image a 74 1489874020241 1

«Είναι το πιο αβάσταχτο και τρομακτικό πράγμα να ξέρεις πως ένα από τα παιδιά σου φοβάται για τη ζωή του και πως ανά πάσα στιγμή ίσως πεθάνει, αφήνοντας δύο μικρά παιδάκια πίσω της, αναφέρει η Kris και συνεχίζει: «Για εμάς τους υπόλοιπους το να χάσουμε την Kim είναι σχεδόν ασύλληπτο και σίγουρα αβάσταχτο».

Η Kris Jenner ξεσπάσει σε δάκρυα και συγκινεί όλο το διαδίκτυο στο νέο επεισόδιο του KUWTK.