Ο νέος σύντροφος της Elizabeth Olsen είναι απλά κούκλος και ΠΡΕΠΕΙ να τον δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο νέος σύντροφος της Elizabeth Olsen είναι απλά κούκλος και ΠΡΕΠΕΙ να τον δεις

Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου

Ένα ανεξήγητο πράγμα υπάρχει με τις αδερφές Olsen, οι οποίες πάντα παρά το ιδιαίτερο γούστο τους, «διάλεγαν» τους πιο όμορφους άντρες. Η διαφορά ηλικίας που ενίοτε τους χώριζε δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις τους, αντιθέτως ήταν απίστευτα ερωτευμένοι και ταιριαστοί.

Συνεπώς ήταν σχεδόν αδύνατο ο νέος σύντροφος της μικρής αδερφής των διδύμων Mary-Kate και Ashley Olsen, Elizabeth να έχει βρει κάτι λιγότερο από έναν πανέμορφο –πραγματικά- άντρα.

robbie arnett elizabeth olsen march 20 2017

Ο Robbie Arnett είναι ο νέος sexy σύντροφος της Elizabeth και πραγματικά πρέπει να τον δεις. Είναι μουσικός ενός όχι πολύ διαδεδομένου είδους εδώ στην Ελλάδα, της indie και κάνει τα φωνητικά σε μία μπάντα που έχει με φίλους του, τους Milo Greene. Οι δύο stars είναι και επίσημα μαζί, ωστόσο δεν βγαίνουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

robbie arnett

Είναι απίστευτα ταιριαστοί και φουλ ερωτευμένοι και οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίστηκαν πριν από λίγο καιρό σε ταξίδι τους στο Μεξικό το αποδεικνύουν περίτρανα. «Η Lizzie είναι πολύ ενθουσιασμένη μαζί του. Της αξίζει το καλύτερο και παρά το γεγονός πως είναι πολύ νωρίς ακόμα, φαίνεται πως ο ένας θέλει πολύ τον άλλο», ανέφερε πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο E! News.

Ελπίζουμε να κρατήσει η σχέση τους.