Η πέτρα του σκανδάλου: Ο star απάτησε τη σύζυγο του με την νταντά των παιδιών τους

Η πέτρα του σκανδάλου: Ο star απάτησε τη σύζυγο του με την νταντά των παιδιών τους

Και με αποδείξεις

Πριν από λίγες ημέρες άλλο ένα διαζύγιο πραγματοποιήθηκε στο Hollywood και ίσως ήταν τόσο σοκαριστικό όσο και αυτό των Brangelina. Έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου η γνωστή τραγουδίστρια δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγο της.

Βέβαια έπειτα από μία ημέρα όταν εθεάθη ακόμη να φορά το δαχτυλίδι της, πολλοί ήταν αυτοί που διέψευσαν την είδηση, ωστόσο το διαζύγιο ισχύει κανονικά και σήμερα κυκλοφόρησαν και δύο από τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Η Mel B και ο –πρώην- σύζυγος της, Stephen Belafonte, οδηγήθηκαν στο δρόμο του χωρισμού για αρκετούς λόγους, ωστόσο ο πιο σημαντικός από αυτούς ήταν φυσικά η απιστία και υπάρχουν και αποδείξεις. Ο αδερφός του Stephen, ο οποίος κάποια χρόνια πριν δούλευε ως σοφέρ στο σπίτι τους έγινε μάρτυρας πολλών γεγονότων.

3E8E90D900000578 0 image a 146 1490492920292

Σύμφωνα λοιπόν με καταθέσεις του μία μέρα που η Mel B έλειπε από το σπίτι, τσάκωσε τον Stephen μαζί με τη Φιλιππινέζα νταντά των παιδιών τους να είναι μαζί μόνο με τα εσώρουχα στο τζακούζι. Φυσικά δεν αποκάλυψε ποτέ τίποτα εκείνο το διάστημα, μέχρι που η τραγουδίστρια έκανε αίτηση διαζυγίου.

Ένας λόγος ακόμη που αποδεικνύει τη βάρβαρη και απαράδεκτη συμπεριφορά του Stephen ήταν πως μία μέρα ο αδερφός του τον είδε να χτυπά πολύ δυνατά με ένα κοντάρι τον σκύλο του σπιτιού τους, μέχρι που εκείνος έκλαιγε και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Σίγουρα είναι ό,τι πιο άσχημο μπορείς να ακούσεις, όμως αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Θα ευχόμασταν σίγουρα το διαζύγιο να βγει εις βάρος του.